top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Jemná péče o pokožku


Hledáte-li zdravou péči, která se postará o rovnováhu Vašeho těla, máme pro Vás skvělé zprávy. Oblíbená značka péče o tělo G&H byla inovována a znovu uvedena na trh. Její součástí jsou nyní moderní výrobky v atraktivním balení s exkluzivními směsicemi vysoce kvalitních rostlinných látek. Výrobky mají šetrné složení a vyváženou hodnotu pH, neobsahují sulfáty a jsou biologicky odbouratelné. Jsou tedy vhodné pro všechny typy pleti a pro děti od tří let.

Všechny výrobky z této fantastické nové řady (praktické kostky mýdla, tělové mycí přípravky, krémové emulze) obsahují jemné směsice čistých přírodních látek, jako je voňavý med z pomerančových květů, zklidňující aloe, zelený a bílý čaj a výtažek z borůvek. Všechny tyto složky pleť vyživují, osvěžují a chrání.

Nové výrobky G&H pleť nejen čistí, ale zlepšují také hladinu vlhkosti v ní uzamčené. Znamená to, že hydratují nejen povrch pleti, ale pomáhají rovněž obnovovat její přirozenou hydratační bariéru.

Řada G&H sestává ze tří kolekcí výrobků:

G&H Nourish+

Pleť je ošetřena tak, že dosahuje harmonické rovnováhy a bohaté hydratace

Exkluzivní složení vyvinuté na základě osvědčených odborných znalostí z oblasti výživy a péče o pleť, obohacené o prospěšný med z pomerančových květů, bambucké máslo a olej z dýňových semen.

Zanechává v pleti pocit regenerace, hydratace, hebkosti a hladkosti každý den.

G&H Refresh+

Příliv vyváženého, hydratačního osvěžení.

Exkluzivní složení vyvinuté na základě osvědčených odborných znalostí z oblasti výživy a péče o pleť, pečlivě obohacené o prospěšné přírodní složky - aloe vera, výtažek z hroznových jadérek a výtažek ze zeleného čaje.

Pleť je zklidněná a revitalizovaná pro zdravý vzhled a pocit každý den.

G&H Protec+

Účinná ochrana proti zápachu spolu s nepřekonatelnou očistou pleti.

Vynikající ochranné složení je vytvořeno s využitím pokročilé technologie potlačení zápachu a harmonické směsi rostlinných složek - bílého čaje, přírodních minerálních látek a výtažku z borůvek.

Obklopí Vás pocitem důvěrné blízkosti, takže se Vaše pokožka bude cítit dobře.

Jsou odlišeny barevně a také obrázky obsažených složek. Snadno tak jednotlivé kolekce rozpoznáte.

*zdroj: Amagram květen/červen2017


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page