top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Bojujte s přejídáním


Zkroťte chuť k jídlu s pomocí Nutrilite Appetite Controller!

Bojujte s nutkáním se přejídat

Opravdu to musí být tak obtížné?

Odborníci z Nutrilite nesouhlasí a pomáhají nám na cestě k nižší hmotnosti překonat všechny překážky.

Spoléhají při tom na úspěšnou řadu doplňků stravy pro řízení hmotnosti bodykey by Nutrilite. Spojením vědy a přírody vytvořili dokonalého pomocníka, který Vám snižování hmotnosti alespoň trošku usnadní:

Nutrilite Appetite Controller. Tento nový doplněk stravy vhodně podpoří všechny dietní profily a usnadní Vám řízení hmotnosti. Sníte tedy méně, aniž byste dostali hlad.

Jeho základem je glukomannan, přírodní složka získávaná z kořene rostliny konjac, která nám prokazatelně pomáhá méně jíst. Nutrilite Appetite Controller je ideálním pomocníkem při snižováním hmotnosti a při dodržování rozmanitého a vyváženého stravovacího plánu.

Glukomannan je bohatý na rozpustnou vlákninu. V kombinaci s vodou vytváří rosolovitou hmotu, která tlačí na stěny žaludku. Vytváří tak pocit sytosti, kterým obelstí mozek. Nasytí Vás tedy mnohem menší množství potravy, takže si již nebudete muset chodit přidávat ani mezi jídly sahat po kalorických dobrotách. Nutrilite Appetite Controller Vám pomůže snižovat hmotnost bez hladovění a únavy.

Zdroj: www.amway.cz


4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page