top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Jednejte jako vítěz, myslete jako vítěz


Steve Harvey nebyl vždy ten energetický televizní moderátor a světově proslulý bavič, kterého lidé znají a mají ho rádi. Trvalo mu dlouhé roky, než objevil svůj dar - svou jedinečnou schopnost lidi upoutat a rozesmát -, a i poté se životem protloukal s velkými obtížemi. Jednu dobu byl dokonce bezdomovcem a veškerý svůj majetek vozil v autě. Nikdy ale nespustil z očí svůj cíl a díky svému nadání a vytrvalosti dosáhl nepředstavitelného úspěchu. V knize Jednejte jako vítěz, myslete jako vítěz se s vámi o své zkušenosti chce podělit, abyste i vy začali žít svůj sen a vytvořili něco, co byste mohli předat druhým.

,,Prohra je ohromě důležitou součástí úspěchu. Dokud neprohrajete, nemůžete zvítězit."

,,Jediný rozdíl mezi úspěšnými a neúspěšnými spočívá v tom, že ti úspěšní jsou si svého daru vědomi a jdou za svým cílem, ať to stojí, co to stojí."

,, Jak můžete čekat, že dostanete to, co potřebujete, když neotevřete pusu a neřeknete si o to? Naše životy jsou přímým odrazem našeho způsobu komunikace. Pokud nejste ochotní sdělit svým zaměstnavatelům, zákazníkům, obchodním partnerům nebo příbuzným, co potřebujete, nemůžete je vinit za to, že vám to nedávají."


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page