top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Rozhodněte se, co chcete od života

Aktualizováno: 12. 1. 2023


Nová příručka ODPOVĚĎ od autorů mezinárodních bestsellerů vám ukáže, jak od života získat to, co chcete a úspěšně si poradit se všemi nástrahami. Stačí se spolehnout na retikulární aktivační systém (RAS).

Jak RAS pracuje:

Mozek zpracovává každou sekundu 400 milionů bitů informací, ale jen 2000 bitů může zpracovat vědomě. Zbývající informace jsou zpracovány neuvědoměle. Jinak řečeno 99,999% informací, s nimiž se denně setkáváme, zůstává bez povšimnutí. Je to jediná možnost, jak se můžeme vypořádat s každodenním životem a miliony bitů informací, které proudí do našeho vědomí a vyžadují pozornost.

Kdybychom se museli se všemi těmi informacemi zabývat současně, nezvládli bychom to. Evoluce nás tedy vybavila retikulárním aktivačním systémem - zařízením, které filtruje všechny informace a vybírá jen ty, které jsou pro nás v daném okamžiku důležité.

RAS může pracovat pro vás, nebo proti vám.

Závisí to jedině na tom, o čem přemýšlíte.

Někdy i ten nejmenší krok správným směrem může být největším krokem vašeho života.

I kdybyste museli našlapovat po špičkách, udělejte první krok.

ALLAN A BARBARA PEASOVI

patří k nejúspěšnějším autorům píšícím o vztazích mezi muži a ženami.

Pořádají úspěšné semináře, vystupují v médiích na celém světě a kromě bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách napsali řadu dalších neméně úspěšných knih, jichž bylo prodáno více než 27 milionů výtisků ve stovce zemí světa.

Mají šest dětí, pět vnoučat a žijí v Austrálii.


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page