top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Byznys pro 21. století


Robert Kiyosaki, světoznámý autor bestselleru "Bohatý táta, chudý táta", se vrací s novou knihou, která je jako kompas pro podnikatele v digitálním věku. Jeho poslední dílo "Byznys po 21. století" je důležitým průvodcem pro ty, kteří hledají úspěch v dnešní dynamické a neustále se měnící ekonomice.


V této knize Kiyosaki nejenom poskytuje teoretické znalosti, ale také se opírá o své vlastní zkušenosti a úspěchy. Zabývá se širokou škálou témat, která jsou pro podnikatele v 21. století nezbytná, a to včetně moderních přístupů k podnikání a investování. Od digitálního marketingu a sociálních médií po investice do kryptoměn a inovativní podnikatelské modely, Kiyosaki poskytuje praktické rady a osvědčené strategie, které mohou čtenáři použít k dosažení úspěchu ve svých podnikatelských snahách.


Jedním z modelů podnikání, který autor diskutuje, je i podnikání s Amway. Amway je mezinárodní společnost specializující se na prodej produktů přes síťový marketing. Tento model podnikání nabízí jedinečnou příležitost pro lidi, kteří chtějí budovat svůj vlastní byznys s podporou stabilní firmy a přístupem k širokému sortimentu kvalitních produktů.


"Byznys po 21. století" není jen další kniha o podnikání; je to zdroj moudrosti a inspirace pro všechny, kdo hledají cestu k finanční nezávislosti a úspěchu v digitálním věku. Bez ohledu na to, zda jste začínající podnikatel nebo zkušený investor. Tato kniha vám pomůže získat potřebné znalosti a dovednosti k dosažení vašich podnikatelských cílů.


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page