top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Méně stresu, více duševní pohody

Aktualizováno: 2. 4.

Stres.

Co je stres? Stres je přirozená a nedílná odpověď organizmu na podněty a situace vnějšího i vnitřního prostředí lidského těla.

Definice nám říká: "Slovo stres pochází původně z anglického „stress“, což znamená napětí nebo zátěž."

Každý člověk má individuální reakce na stres. Třeba rychlejší bušení srdce, zčervenání, výraznější pocení, tlaky v břišní oblasti, bolesti hlavy, třes rukou, časté nucení jít na toaletu, svalové napětí (často v oblasti krční páteře), vyrážka v obličeji, pocit knedlíku v krku, horší soustředění, rychlá mluva (až zadrhávání v řeči či koktání) atd.


Stejný podnět může být pro někoho negativní, pro jiného pozitivní. V psychologii mluvíme o tzv. distresu (negativní stres, má negativní důsledky na naše zdraví) a eustresu (pozitivní stres, který organismus nabudí a pokud nepůsobí dlouhodobě, může být užitečný).


Pokud se tedy cítíte být vyčerpaní, vystresovaní a přetížení z nekonečných seznamů úkolů, urgentních rodinných a pracovních povinností, málo času, pak vyzkoušejte přípravek od Nutrilite Less Stres, More Yes a zažijte pocit uvolnění a duševní pohody.

Výhodou je snadné použití v praktických sáčcích, které se jednoduše rozmíchají ve vodě.

Obsahuje pečlivě vybrané složky – včetně jódu, kyseliny listové, vitaminu B2, hořčíku meduňky.


Jak Vám pomůže

 

  • Jód přispívá k normální činnosti nervové soustavy a také k normálním rozpoznávacím funkcím.

  • Kyselina listová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamin B2 a hořčík přispívají k normální činnosti nervové soustavyke snížení míry únavy a vyčerpání.

  • Výtažek z meduňky přispívá k optimální relaxaci a je o něm známo, že rovněž přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím a duševní pohodě.

  • Vychutnejte si tento lahodný nápoj s příchutí meruňky pomeranče kdykoli a kdekoli!




2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page