top of page
  • Obrázek autoraKateřina Meisel

Vytrvalost

PROSTÉ pokračování je jednou z nejjistějších cest k úspěchu. Stejně jako s něčím skončit je jednou z nejjistějších cest k trvalé porážce.

Vítěz hledá a nachází důvody proč pokračovat, a tím se přibližuje k úspěchu.


Vytrvalost je úzce propojena s vaší touhou. Pokud není touha silná a spalující, může se stát, že vám dojde palivo pro vytrvalost. Pokud vám činí vytrvalost potíže rozdmýchejte svou touhu a znovu posilněte svou víru.


Vytrvalost v podnikání znamená schopnost vytrvat a pokračovat navzdory překážkám, neúspěchům a výzvám. Je to schopnost zůstat motivovaný, odolávat tlaku a vytrvat ve svých cílech a snech. Umožňuje podnikatelům překonávat překážky, udržet se na trhu a dosáhnout dlouhodobého úspěchu.


Pamatujte, že vědomí chudoby automaticky obsadí mysl, která není zaplněna vědomím bohatství. Většina příběhů úspěchu jsou příběhy o vytrvalosti. Někdy je nutné své plány poupravit a časové horizonty změnit, ale konečné dosažení úspěchu je bez vytrvalosti nemožné. Pamatujte také, že vytrvalostí není myšleno vytrvalé čekání, ale vytrvalé jednání a konání - směřování ke svému cíli.



2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page